Sportul Şimleu şi-a aflat adversara din faza a II-a a Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a stabilit marţi după-amiaza ordinea de disputare a celor 36 de partide din cadrul fazei a II-a Cupei României-Timişoreana, printre cele 72 de echipe care vor evoluea în această fază fiind şi Sportul Şimleu, câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj şi a fazei judeţene a Cupei României. Formaţia pregătită de Lupo Csaba a dispus în prima etapă cu scorul de 4 – 1 de FC Zalău, la capătul unui joc dominat în cea mai mare parte de formaţia de la poalele Măgurii.

Noua adversară a Şimleului este tot o echipă ce activează în Liga a III-a, dar care a avut o clasare mai bună decât FC Zalău în sezonul anterior. Fotbaliştii şimleuani vor fi nevoiţi să treacă de formaţia clujeană, Unirea Jucu, pentru a accede în faza a III-a a Cupei României, o misiune destul de dificilă pentru Lupo Csaba şi compania. La Unirea Jucu evoluează şi Dan Mureşan, care s-a întors la gruparea clujeană după ce a evoluat pentru Sportul Şimleu în returul ediţiei trecute de campionat.
Partida dintre Sportul Şimleu şi Unirea Jucu este programată miercuri, 30 august, pe Stadionul Măgura din Şimleu Silvaniei, începând cu ora 17:30. În caz de egalitate după 90 de minute, se va trece la cele două reprize de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista şi după 120 de minute, formaţia calificată în faza a III-a se va stabili la loviturile de departajare.

Leave a Comment